Tallimme

Tallimme on rauhallinen yksityistalli, kauniissa maalaismaisemassa. Meillä asustaa sulassa sovussa ratsut ja ravurit.

Tallissa on 16 tilavaa karsinapaikkaa ja leveät valoisat käytävät. Hevosille löytyy erillinen lämmin pesupaikka, joka on eri tilassa kuin karsinat. Valjaille ja satuloille on oma valjas/satulahuone ja kaappeja löytyy muiden tavaroiden säilytykseen. Pieni tila on varattu kahvihetkiin ja eväiden naposteluun. Käytössä on myös pakkopilttuu mahdollisia eläinlääkärin tutkimuksia tai hoitoja varten.

Koneellisen ilmastoinin ansiosta tallin ilmanlaatu on erinomainen.

Pihalta löytyy myös kahden hevosen jalastalli. Se on tarkoitettu hevosille, joilla on esim hengitystieongelmia.

Hevosten kuivikkeena käytämme ympäristöystävällistä vaaleaa rahkaturvetta. Pääasiallinen toimittaja on Megaturve Oy. Lannasta jatkojalostamme tallimme rumpukompostorissa Pollen Puhti lannoite seosta myyntiin, jonka myyntiaika ajoittuu touko-kesäkuulle.

Pihapiirissa on useita tilavia ulkotarhoja. Pyrimme siihen, että jokainen hevonen ulkoilee tarhassa koko päivän tai vähintään puolipäivää, hevosen tarpeiden ja tilanteen mukaan.

Kesällä on myös laidun mahdollisuus. Kesästä ja tilanteesta riippuen laitumelle voidaan ottaa myös ulkopuolisia hevosia. Voit tiedustella paikkoja keväisin.

Tallillamme ei ole ratsastuskoulutoimintaa emmekä anna ratsastustunteja.

Tallillamme saat tarpeen mukaan ammattitaitoista apua hevosten päivittäiseen  hoitoon ja ongelmatilanteisiin. Olemme Sinulle apuna myös silloin kun hevonen sairastaa.