Pollen Puhti

Pollen puhti

”PUHTIA PUUTARHAAN PIKKARALASTA”

Pollen Puhti on aito luonnonlannoiteseos, joka antaa voimaa kasvuun ja parantaa samalla maan laatua sekä pieneliötoimintaa. Pollen Puhti on luonnonlannoite, jonka vaikutus on pitkäaikainen ja se soveltuu myös luomuviljelyyn.

Kevään 2022 Pollen Puhti myynti aloitetaan viikolla 20.

Pollen Puhti löytyy myös Facebookista

Pollen Puhti hinta 10 eur (40l säkki)

(Henkilöauton peräkärry 80 euroa – peräkärrymyyntiä ei tällä hetkellä)

Pollen Puhtia saat ainoastaan suoraan talliltamme Oulun Pikkaralasta. Palvelemme teitä arkisin klo 16 jälkeen ja viikonloppuisin klo 9-19 välillä. HUOM! muina aikoina sopimuksen mukaan, soita ja sovi:

Puh 0400 292 067 (klo 9-21) tai 040 5431 245 (klo 16-21)

Ajo-ohje: Oulusta 18 km Muhokselle päin. Pikkaraln Shellin kohdalta vas. (Vasankangas) ja heti oikealle Lossirannantie. Aja noin 300 m ja ensimmäinen tallirakennus oikealla.

Isompia tilauksia toimitamme tarvittaessa lähialueelle (väh. 20 säkkiä). Kuljetuksesta veloitamme 20 euroa. Tee kimppatilaus vaikka naapurin tai taloyhtiön kanssa.

LISÄTIETOA POLLEN PUHDISTA

Tallimme rumpukompostori tuottaa hevosen lannasta ja rahkaturpeesta erinomaista ja ravinnerikasta luonnon omaa lannoiteseosta. Kompostorin lämmössä (jopa 60 astetta) tuhoutuvat kaikki rikkaruohon siemenet ja taudinaiheuttajat, näin tuotteesta tulee hajuton sekä hygieeninen. Tuote ei sisällä sahanpurua.

Pollen Puhti on Ruokaviraston (ent Evira) valvoma tuote. Pollen Puhti soveltuu joko sellaisenaan tai multaan sekoitettuna lannoitteeksi kaikenlaisille kasveille (kasvimaat, kukkapenkit, pensaat ym) sekä maanparannukseen. Voit käyttä Pollen Puhtia myös ruukkukasveille.

Pohjois-Suomen alueella ei ole vastaavanlaista rumpukompostorissa valmistettua tuotetta markkinoilla.

POLLEN PUHTI pääravinteet:

Typpi (N) 4,6 g/l, vesiliukoinen typpi (1+5) 1100mg/l, Fosfori (P) 0,7 g/l, Kalium (K) 3,2 g/l, PH (1+5) 6,1, Johtokyky (SFS 1+5) 26,8 mS/m